Vi ønsker dere alt godt
og masse kjærlighet og lykke

Si ”ja” under midnattsolen

Vi arrangerer bryllup hver sommer, og vielsen finner sted på vårt vakre tun ved Bergsfjorden. Vi tilrettelegger bryllupshelgen etter deres ønsker, og og om værgudene er med oss blir det dans under midnattsol.

Middagen er kanskje det viktigste I et bryllup

Vi tilbyr en fire retters bryllupsmiddag på lokale råvarer. Regionen har fantastiske råvarer på sommeren, og vi er fleksible på å tilpasse oss deres ønsker.

Dere står fritt til å pynte både inne- og utemiljø

Dagen er deres, og dere står fritt til pynte både i Matstudio og utendørs akkurat slik dere ønsker. Vi har store områder rundt tunet hvor dere kan legge tilrette for ulike aktiviteter.

Et bryllup hos oss varer normalt I tre dager

Et bryllup på Senja Matstudio starter. gjerne med at brudepar og familie ankommer torsdag eller fredag for å gjøre forberedelser. På fredag kveld er det ofte en uformell fest ved naustet med enkel mat, godt drikke, leker og mye moro. Vi bidrar gjerne med mat og drikke på fredag.

Tusen takk til Marte ❤️ Stian for bildene fra deres bryllup.
Og takk til Lillian Nordbø for vakre bilder fra Marte og Stians bryllup på Senja Matstudio.

Bryllup har mange tradisjoner. Som for eksempel at gjestene baker kaker til kaffen

Kan det bli for mange kaker i et bryllup? Selv om det er en stor bryllupskake til kaffen, er mange redd for at det skal bli for lite. Og når familie og venner tilbyr seg å bake sier man gjerne takk. Om det blir kake igjen etter kaffen, smaker de like godt til lunsj dagen etter.

Dere står fritt til å ta med egne kaker til kaffeselskapet.

Prøv oppskriften på rabarbrakake under.

Rabarbrakake
med pisket krem

300 gram smør
250 gram sukker
3 egg
1⁄2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
250 gram hvetemel
200 gram rabarbra

Pisket krem:
3 dl kremfløte
50 gram sukker

Pisk smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin. Tilsett ett og ett egg mens maskinen fortsatt går. Bland sammen det tørre som skal til kaken og sikt dette over i kjøkkenmaskinen. Bland godt.

Kutt rabarbra i fine kuber og bland dette for hånd i deigen. Ha deigen i en rund smurt kakeform og stek kaken i forvarmet ovn på 180 grader i ca 45 minutter.

Avkjøl kaken i formen litt mens du pisker kremen. Løsne kaken med en kniv og server kaken lun med pisket krem.

Si ”ja” på
Senja Matstudio

Vielse på tunet

Vi kan bistå med å finne prest eller vigsler dersom dere ønsker å ha vielsen på tunet. Etter vielsen serverer vi champagne og alkoholfri drikke med små apetittvekkere og frukt mens brudeparet fotograferes.

Pizza fra vår vedfyrte ovn er godt og enkelt til førfesten

Sprø pizza fra vår vedfyrte baksteovn passer godt til store grupper. Vi overlater gjerne stekingen til gjestene, og forbereder deigemner og ingredienser slik at dere kan steke til dere er mette.

Utforsk bergsfjorden når dere er på Senja

Bergsfjorden er et fantastisk område for fridykking, kajakkpadling og rusling på strender. Senja Matstudio er lokalisert ved fjorden, og du er bare noen få minutter fra dette vakre landskapet. Ta dere en dorgetur i vår nordlandsbåt, og prøv fiskelykken på fjorden. Kanskje er dere heldige og får småsei eller makrell. Eller gå for en øyhopping med medbrakt mat og drikke. God tur!

Historien til vår lille kystgård

Vår idé var å bygge et anlegg inspirert av kystgårder på Senja fra 1800-tallet. De levde av fiske, og hadde gjerne noen få sauer, høns og en ku i fjøset. I tillegg hadde de fleste gårder en potet- og grønnsaksåker. Noen hadde også et inngjerdet område med ulike bærbusker. Vår gård er litt større enn de gamle kystgårdene, men du vil allikevel få en følelse av gammeldags kysttradisjon på Senja.

Topptur i midnattsol er en
populær sommeraktivitet på Senja

Omtaler fra gjester på vår fb side
Veldig lærerik
dag hos dere!
takk for en
nydelig
opplevelse
Omtaler fra gjester på vår fb side
Dette var en
fantastisk
opplevelse
Omtaler fra gjester på vår fb side
Veldig bra
konsept, herlig
matopplevelse
gjennom hele
måltidet
Omtaler fra gjester på vår fb side
Takk for en
utrolig matopplevelse
Omtaler fra gjester på vår fb side
Etter to besøk
her kan jeg
varmt anbefale
Senja Matstudio