Si ”ja” under midnattsolen
Vi arrangerer bryllup hver sommer, og vielsen finner sted på vårt vakre tun ved Bergsfjorden. Vi tilrettelegger bryllupshelgen etter deres ønsker, og og om værgudene er med oss blir det dans under midnattsol.
Vi arrangerer bryllup hver sommer, og vielsen finner sted på vårt vakre tun ved Bergsfjorden. Vi tilrettelegger bryllupshelgen etter deres ønsker, og og om værgudene er med oss blir det dans under midnattsol.
Vi tilbyr en fire retters bryllupsmiddag på lokale råvarer. Regionen har fantastiske råvarer på sommeren, og vi er fleksible på å tilpasse oss deres ønsker.
Dagen er deres, og dere står fritt til pynte både i Matstudio og utendørs akkurat slik dere ønsker. Vi har store områder rundt tunet hvor dere kan legge tilrette for ulike aktiviteter.
Et bryllup på Senja Matstudio starter. gjerne med at brudepar og familie ankommer torsdag eller fredag for å gjøre forberedelser. På fredag kveld er det ofte en uformell fest ved naustet med enkel mat, godt drikke, leker og mye moro. Vi bidrar gjerne med mat og drikke på fredag.
Tusen takk til Marte ❤️ Stian for bildene fra deres bryllup.
Og takk til Lillian Nordbø for vakre bilder fra Marte og Stians bryllup på Senja Matstudio.
Kan det bli for mange kaker i et bryllup? Selv om det er en stor bryllupskake til kaffen, er mange redd for at det skal bli for lite. Og når familie og venner tilbyr seg å bake sier man gjerne takk. Om det blir kake igjen etter kaffen, smaker de like godt til lunsj dagen etter.
Dere står fritt til å ta med egne kaker til kaffeselskapet.
Prøv oppskriften på rabarbrakake under.
300 gram smør
250 gram sukker
3 egg
1⁄2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
250 gram hvetemel
200 gram rabarbra
Pisket krem:
3 dl kremfløte
50 gram sukker
Pisk smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin. Tilsett ett og ett egg mens maskinen fortsatt går. Bland sammen det tørre som skal til kaken og sikt dette over i kjøkkenmaskinen. Bland godt.
Kutt rabarbra i fine kuber og bland dette for hånd i deigen. Ha deigen i en rund smurt kakeform og stek kaken i forvarmet ovn på 180 grader i ca 45 minutter.
Avkjøl kaken i formen litt mens du pisker kremen. Løsne kaken med en kniv og server kaken lun med pisket krem.
Vi kan bistå med å finne prest eller vigsler dersom dere ønsker å ha vielsen på tunet. Etter vielsen serverer vi champagne og alkoholfri drikke med små apetittvekkere og frukt mens brudeparet fotograferes.
Sprø pizza fra vår vedfyrte baksteovn passer godt til store grupper. Vi overlater gjerne stekingen til gjestene, og forbereder deigemner og ingredienser slik at dere kan steke til dere er mette.
Bergsfjorden er et fantastisk område for fridykking, kajakkpadling og rusling på strender. Senja Matstudio er lokalisert ved fjorden, og du er bare noen få minutter fra dette vakre landskapet. Ta dere en dorgetur i vår nordlandsbåt, og prøv fiskelykken på fjorden. Kanskje er dere heldige og får småsei eller makrell. Eller gå for en øyhopping med medbrakt mat og drikke. God tur!
Vår idé var å bygge et anlegg inspirert av kystgårder på Senja fra 1800-tallet. De levde av fiske, og hadde gjerne noen få sauer, høns og en ku i fjøset. I tillegg hadde de fleste gårder en potet- og grønnsaksåker. Noen hadde også et inngjerdet område med ulike bærbusker. Vår gård er litt større enn de gamle kystgårdene, men du vil allikevel få en følelse av gammeldags kysttradisjon på Senja.