Senja Matstudio

Velkommen til Senja Matstudio – et kulinarisk møtested for matglade og naturfrelste!

Senja Matstudio er et sted for matkurs, selskaper og matopplevelser på yttersia av Senja. Vi legger vekt på totalopplevelsen rundt natur og mat i våre matkurs, og vi vil at våre gjester skal være med og fange råvarene til minst en av kveldens retter. Og råvarer har vi nok av her oppe på 69 grader nord.

Et typisk arrangement starter når dere ankommer Senja Matstudio. Vi går gjennom planene for de to dagene oppholdet varer mens vi nyter en liten velkomstrett. Vi tar tidlig kveld og setter ringeklokken på 08.00. Etter en natt i gode senger tørner vi ut for frokost og matpakkesmøring, og setter kursen mot fiskefeltene. Der blir vi til vi har nok råvare til en av rettene vi skal lage senere på kvelden. Det pleier å gå ganske raskt! Er vi heldige ser vi både havørn, sel og hval.

Vel tilbake fra havet er det tid til noen timer hvile før vi møtes senere på kvelden for matkurs. Noen tar kanskje en spasertur til Senjatrollet – en av våre attraksjoner på Senja. Andre tar en tur på strendene rundt anlegget – her er det fine forhold for spaserturer og skjellplukking. Vi har nok av plass til stille turer for refleksjon og avslapping enten du går i fjæra, tar deg en tur med en kajakk eller setter kursen mot Sukkertoppen som er vår nærmeste topp. Det er korte avstander til det meste hos oss.

Ta med deg kollegene dine på årets event hos Senja Matstudio, på Norges flotteste øy!